2010. április 25., vasárnap

Éjszakai gondoskodás a Születés hetén

Mennyit és hogyan alszik a pocakomban a kisbabám?
Mennyit és hogyan alszik 3 hetesen, 3 hónaposan és 3 évesen?
Miért van ez így?
Hogyan pihenhetek én és a családom a legjobban?
Hogyan kerülhetem el, hogy az életünk ne az alvásproblémák körül forogjon, (hanem a nyugodt alvás annak természetes része legyen?)
Hol és milyen körülmények között van biztonságban a gyermekem alvás közben?
Nincs egyetlen jó megoldás, minden család más - és minden időszak és helyzet is más!
A Születés hete (http://www.szuleteshete.hu/) programjai között május 5-én 14-16óráig a II. kerületben Meső stúdiójában (Életkör: Szilágyi Erzsébet fasor 43/b III/3.) beszélgetést tartok a különböző alváselrendezésekről és arról, hogyan lehet az egész családnak és a gyermekednek is egyszerre jó élmény az elalvás és az éjszaka! Hallhattok az internetes együttalvós kérdőív eddigi eredményeiről is.

2 megjegyzés:

  1. Mi, akik terben tavol vagyunk a Szuletes Hete rendezvenyeitol, de szivesen reszt vennenk a programokon, nagy orommel olvasnank par benyomast arrol, hogy is sikerultek a beszelgetesek-eloadasok. Kerlek, irj majd a tortentekrol, gondolok itt elsosorban a Te temadra, az ALtalad vezetett beselgetesre.
    Nagyon szivesen olvasom a bejegyzeseid, rendszeresen feludulok ha van ujdonsag.
    Koszonettel. L.

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Sajnos más előadásra nem lesz időm menni, de azt megígérem h fogok írni arról hogyan zajlott a beszélgetés az alvásról!
    Biztosan sok érdekes történet és tapasztalat merül fel majd, ami folyamatosan formálja bennem azt, ahogy ehhez a témához közelítek. Elöttem van most is vagy 8, többnyire angolul nyelvű könyv a témában, de hogy akkor éppen kik leszenek ott és az információcsomag mely részére lesznek fogékonyak, az majd helyben dől el. Feszülten várom magam is.
    üdvözlettel,
    Szandi

    VálaszTörlés