2011. április 1., péntek

Kutassunk Bagdy Emőkével

Aki tavaly volt a Nemzetközi Babahordozó Héten, Budapesten, a Kesztyűgyárban az halhatta, amint Bagdy Emőke kérte a segítségeteket egy kutatáshoz, melyben fókuszban van a szülés, a szoptatás, a hordozás és az alvás/együttalvás is. Ez most online formában elkészült!
Nagy lehetőség ez, hogy megosszátok a tapasztalataitokat! Sok tévhitet és előítéletet, melyeknek nincs tudományos alapja, remélünk majd így eloszlatni.

Az alábbi linkekre kattintva érhető el a kérdőív! Kérlek, mind a három kérdőív részt töltsétek ki! Egy részt kitölteni kb 30 percet vesz igénybe és a jelszó segítségével a többi rész másik időpontba is kitölthető. Figyelmesen olvassátok el a feladatot és a válaszokat gondolják át (pl Igaz vagy nem igaz tipusú állítások esetén nehogy az ellenkezője maradjon benn válasznak, mint amit szeretnének írni). Fontos tudni, hogyha bezárjátok a kérdőívet elküldés előtt, akkor a munka kárba vész, nem mentődik!
Ha bármi kérdés felmerül bennetek, kérdezzetek, igyekszem válaszolni.

Íme az eredeti felhívás és a linkek:
Kedves Édesanya!
Ha Önnek van legalább 6 hónapos, és legfeljebb 4 éves korú gyermeke, akkor arra kérjük, hogy ossza meg velünk a tapasztalatait. Minden élmény nagyon fontos számunkra, mivel vizsgálatunk azt a célt szolgálja, hogy hasznos tudnivalókkal támogassuk a várandós édesanyákat és a csecsemőiket nevelő szülőket, gyermekük egészséges fejlődésének tudatos elősegítésében. Ehhez szükséges a hazai szokásokat és helyzetet felmérnünk. A kutatást Prof. Dr. Bagdy Emőke vezeti, aki ezúton is hálásan köszöni mindazoknak az édesanyáknak a kutatáshoz való értékes hozzájárulását, akik a kérdőívet kitöltik. A vizsgálatot a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetének Etikai Bizottsága engedélyezte. A feldolgozásnál az adatvédelmi szabályok szerint járunk el, az anonimitás biztosított. Köszönjük a fáradozását!

Az alábbi linkekre kattintva érhető el a kérdőív! Kérjük, mind a három kérdőív részt töltsék ki! Továbbá arra kérjük, hogyha tehetik küldjék tovább Rokonaiknak, Ismerőseiknek, Barátaiknak, hogy minél több Édesanyához eljuthasson a kérdőív!

Köszönjük!

Indító link az első űrlaphoz: www.bansagi.hu/gyermek/gyermek1.html

Indító link a második űrlaphoz: www.bansagi.hu/gyermek/gyermek2.html

Indító link a harmadik űrlaphoz: www.bansagi.hu/gyermek/gyermek3.html

3 megjegyzés:

  1. Tudom,hogy nem szokványos dolog, de kaptam egy blogdíjat és továbbadom Nektek...ha másért nem, azért, hogy hátha olvas valaki, aki ezáltal téved ide...

    VálaszTörlés
  2. Hogy Te milyen aranyos vagy! köszönöm!
    (hogyan működnek ezek a díjak? azaz igazság h fogalmam sincs...)

    VálaszTörlés
  3. A kódolással valami nem stimmel, elég nehéz így olvasni...

    VálaszTörlés